Company Detail

  1. Home
  2. Lesotho
  3. Company detail
employer

About “Suk Ritzert”

Bij het spelen van poker in casino’s en toernooien zal de stack van de tegenstanders altijd een zeer duidelijke beweging maken en dat neemt hun voordelen weg. Wanneer je speelt in een toernooi, krijg je veel meer informatie van je tegenstanders terwijl je je volgende inzet maakt dan in de games online. Je weet hoe mensen in online games voortdurend praten over geluk? Nu, in kleine inzet online games (en online toernooien ook), is het onmogelijk voor u om te winnen omdat niemand ooit zo laag zou verhogen of zo hoog zou vallen.

Welnu, de reden waarom deze jongens geluk hebben is omdat de games zo traag zijn. Volgens professor Don Moore van Dartmouth, heeft poker gelijkenissen met de vaardigheden die nodig zijn bij het onderhandelen over zakelijke transacties of het waarderen van activa. Spelers moeten beslissingen nemen in omstandigheden van onzekerheid, vaak met verborgen informatie en probabilistische uitkomsten. Een mogelijkheid is dat de online games alleen werden gespeeld wanneer mensen niets beters te maken hadden met hun tijd.

Mensen hebben misschien de voorkeur gegeven om hun hard verdiende geld niet te wedden en te verliezen op een vaardigheidsspel omdat ze dachten dat ze niet konden winnen, in plaats van het risico te nemen om een deel van hun hard verdiende geld te verliezen op een geluksspel. Er zijn tal van dingen die deze schijnbare voorkeur voor geluk zouden kunnen drijven. In cash games zetten mensen geld in en we spelen de hand volgens de regels.

Dit hangt echt af van het type spel. Je kunt ook cash games spelen tegen andere spelers met verschillende inzetten. U kunt geld verdienen voor een bepaalde hoeveelheid geld om te winnen, of u kunt “alle in” op een enkele hand en winnen voor een gegarandeerde hoeveelheid geld. Je kunt spelen voor geld wanneer je deel uitmaakt van een toernooi, waar iemand met een grote inzet geld inzet en als je wint krijg je betaald.

Laten we het hebben over de verschillen tussen beide. Wanneer we het hebben over een flush draw in poker, hebben we het over een rechte draw en een rechte flush draw. De flush draw is een hand met vier kaarten in volgorde die allemaal van hetzelfde pak zijn. Maar als hij de flop inzet met de as en de bijbehorende as, heeft hij geen enorm evenwicht tegen de draai, omdat hij al de hand op de flop heeft gespeeld. Er is een goede kans dat zijn tegenstanders op de beurt zullen vallen als hij een grote inzet plaatst, en hij kan geluk hebben en een flush draw zien.

Zo, hij wist dat hij de noten had en hij kon controleren en wachten op meer weddenschappen van zijn tegenstanders, die hem ook de noten niet wilden geven, omdat ze hun eigen vermogen tegen de beurt niet wilden verliezen.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.